Načini plaćanja

Plaćanje pouzećem

Poručena roba se plaća kuriru, prilikom isporuke porudžbine od strane kurirske pošte, na adresi koja je navedena kao adresa za isporuku. Plaćanje je moguće samo gotovinom, i nije moguće u stranoj valuti.

Plaćanje preko računa i virmansko plaćanje

Roba se može platiti direktnom uplatom - prenosom novca na tekući račun Euro impex d.o.o. Po prijemu porudžbine, na Vašu e-mail adresu stići će predračun sa preciznim informacijama o načinu i iznosu plaćanja sa jedinstvenim pozivom na broj.

Plaćanje se može obaviti uplatom u bilo kojoj banci, pošti ili drugom uplatnom mestu u Srbiji. Drugi način je prenosom novca putem vaše e-banking aplikacije, preko interneta. Robu šaljemo odmah nakon naše provere uplate na račun, što se uobičajeno odvija istog dana, ukoliko je uplata izvršena do 13h.

Plaćanje platnim karticama

Porudžbinu je moguće platiti platnim karticama Dina, Visa, Visa Electron, MasterCard, ili Maestro, lično, u prostorijama Euro impex d.o.o. Anete Andrejević 1, Niš.

Plaćanje platnim kartica prilikom online poručivanja je u fazi povezivanja sa bankom. U ovoj fazi još uvek nije moguće koristiti platne kartice za online plaćanje. Prijavite se na naš newsletter, kako bismo vas obavestili odmah čim ova opcija postane dostupna.