O nama

Priča o Euro impex-u je započeta februara 1995. godine. Malo porodično preduzeće zakoračilo je na tržište kao veleprodaja rezervnih delova za belu tehniku. Stabilnim poslovanjem i stalnim rastom prodaje, došlo je do širenja prodajnog asortimana i prodajne mreže, kao i rasta broja zaposlenih. Danas se u prodajnom asortimanu, pored rezervnih delova za belu tehniku, nalaze i elektroinstalacioni materijal, rasveta, baterije i mali kućni aparati.

Naša radna filozofija se ne sastoji samo u prodaji i realizaciji postavljenih planova. Brzina, efikasnost, briga o kvalitetu asortimana i stalno podizanje kvaliteta usluga su osnovni principi našeg poslovanja.

Euro impex d.o.o. raspolaže sopstvenim kancelarijskim i magacinskim prostorom i razvijenom logističkom službom, koja brzo i efikasno odgovara na zahteve kupaca.

Stručno osoblje, kroz vrhunske komercijalno-tehničke savete, nastoji da održi i unapredi kvalitet saradnje sa velikim brojem veleprodajnih, maloprodajnih i servisnih objekata na teritoriji cele Srbije.

B2B veleprodajni portal i B2C maloprodajni online shop su realizovani sa cilem da dostupnost i informacije o proizvodima približimo veleprodajnim i maloprodajnim kupcima, i olakšamo i ubrzamo komunikaciju sa poslovnim partnerima i potrošačima širom zemlje. Euro impex d.o.o. konstantno ide u korak sa inovacijama, koristi prednosti novih tehnologija i posluje u skladu s najvišim međunarodnim standardima.

Težimo izgradnji dugoročne saradnje sa poslovnim partnerima koji Euro impex d.o.o. doživljavaju kao stabilni i sastavni deo svog poslovnog sistema na strani nabavke, u svojim kanalima distribucije ili obostrano.

Euro impex je priča o zajedničkom uspehu.